Wright Lane Bathroom Renovation

Charlottesville, VA United States

Alloy Workshop

 

Project Description

Builder's Choice and Custom Home Awards Finalist

This bathroom was commissioned by two doctors who wanted a serene space to come home to and relax. Their pre-renovation bathroom suffered from an inefficient layout and did not convey the elegance or tranquility that our clients desired. We used four zones to define the open space of the room: private toilet, vanity, wet room, and storage wall. We created a calming and elegant environment through the use of surface materials, color, light, and fixtures. Two new skylights allow natural light to wash the white walls conveying clarity and peace into the heart of the room. Materials used include walnut wall and ceiling panels, slate countertop, white enameled casework, and an enclosed glass wet room.

 

Project Details

Wright Lane Bathroom Renovation
Location:
Shared by:
 
Firm Name:
 
Project Scope:
Project Type:
Room Or Space:
Style:
Project Status:
Year Completed:
Project Size:
    168 sq ft
Construction Cost:
    $322
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Custom Projects

 

Other South Atlantic Projects