Polo Club Kitchen

Denver, CO United States

Hammerwell Incorporated & Arch11 Inc.

 

Project Description

Builder's Choice and Custom Home Awards Finalist

"I want the kitchen to connect us to the outside," was the instruction from our client. This kitchen, an addition to a home we designed fifteen years prior, was a great opportunity to weave traditional materials with a modern sense of space and detail.

Designed to connect not only to the outdoors through walls of lift and slide glass but also to the homes' living and dining areas, the room is gathered around an enormous central soapstone island that shares prep, eating and cooking spaces. A walk-in pantry hidden behind the refrigeration lends storage space. The open quality of the kitchen allows views east to west through the house, always connecting the space to the out of doors.

 

Project Details

Polo Club Kitchen
Location:
Shared by:
 
Project Scope:
Project Type:
Room Or Space:
Style:
Project Status:
Year Completed:
Project Size:
    7,425 sq ft
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Custom Projects

 

Other Mountain Projects