Paper Temporary Studio

Paris France

Shigeru Ban Architects

 

Project Description

From the Architects:

From winning the competition for the new Centre Pompidou in Metz came the permission to build a temporary studio atop tthe 6th floor roof terrace of the existing Centre Pompidou in Paris. This special location enables the architects to properly control the construction of the new building while allowing the museum visitors to have a peek at the design process.

For more information about Shigeru Ban's 2014 Pritzker Prize, please read http://www.architectmagazine.com/architecture/shigeru-ban-architects-wins-the-2014-pritzker-prize_o.aspx

 

Project Details

Paper Temporary Studio
Location:
Shared by:
 
Firm Name:
 
Project Scope:
Project Type:
Project Status:
Year Completed:
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Similar Projects

 

Other France Projects