Eichler Front Addition

Palo Alto, CA United States

Klopf Architecture

 

Project Description

How do you expand an L shaped Eichler with the challenge of extending a long dark entry? Klopf Architecture's solution, to design a light filled atrium in the hallway to open up the bedroom expansion with green plants, sky lights and a glass wall. Not to mention the thoughtfulness of a blind door with wood siding similar to the rest of the home.

Photography Mariko Reed

 

Project Details

Eichler Front Addition
Location:
Shared by:
 
Firm Name:
Project Team:
    John Klopf, AIA, Jeffrey Prose, Angela Todorova
Consultants:
  • General Contractor: William Lowe Construction 
 
Project Scope:
Project Type:
Room Or Space:
Style:
Project Status:
Year Completed:
Tags:
 
 
 

Comments

Please read our Content Guidelines before posting.

Other Custom Projects

 

Other Pacific Projects