Project

Posted on:

Wright Lane Bathroom Renovation

Alloy Workshop

Shared By

rbarron

Project Status

Built

Year Completed

2010

Size

168 sq. feet

Construction Cost

$322

Type

Custom

Room or Space

Bath

Style

Modern
View all (6) images

Project Description

Builder's Choice and Custom Home Awards Finalist

This bathroom was commissioned by two doctors who wanted a serene space to come home to and relax. Their pre-renovation bathroom suffered from an inefficient layout and did not convey the elegance or tranquility that our clients desired. We used four zones to define the open space of the room: private toilet, vanity, wet room, and storage wall. We created a calming and elegant environment through the use of surface materials, color, light, and fixtures. Two new skylights allow natural light to wash the white walls conveying clarity and peace into the heart of the room. Materials used include walnut wall and ceiling panels, slate countertop, white enameled casework, and an enclosed glass wet room.
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X