Project

Posted on:

Servicii design interior case in Constanta

Nobili Interior Design

Shared By

nobilidesign, Nobili Interior Design


Project Name

Servicii design interior case in Constanta

Project Status

Built

Size

2,637 sq. meters


View all (2) images

Project Description


Condusă de o echipa de specialisti Nobili Interior Design ofera un serviciu complet de design interior atat in stil clasic cat si in stil modern cuprinzind solutii individuale de proiectare a interioarelor , arhitectura de interior dar si servicii complete de design de proiect cu opțiunea "la cheie" am reusit , folosind echipa de meseriasi cu care colaboram cu înaltă calificare să ne asigurăm că conceptele de design interior sunt puse în aplicare asa cum am convenit cu clientii nostri la standarde de calitate ridicatr incadrandu-ne in buget și termenele de executie prestabilite.
Nobilli Interior Design ofera un design interior creativ, cu furnizare de servicii ce se potrivesc pentru interioare in stil clasic si modern.
Nobili Interior Design a stabilit o reputație pentru a lucra în bugete mari pentru a da valoare casei, care a depășit cu mult așteptările clienților. Fiind o companie independenta, ne-am construit relatii cu peste 200 de producători și furnizori de materiale pentru interioare pentru a ne permite sa oferim clientilor nostri solutii de design interior Constanta cu adevărat individuale.
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X