Posted on:

See-Through House

KUBE Architecture



  • General Contractor: Think Make Build

Project Status


Year Completed



1,300 sq. feet
View all (11) images

Project Description

The Owners of this narrow, dark Foggy Bottom rowhouse desired a space of openness and light. To achieve this, a simple floor plan was established, with no dividing walls and all programmatic elements running along the party walls. A transparent volume of light which runs from basement to roof was created by aligning glass floors on every level.. The result is a tapestry of solid and voids which define fully functional floor plates, and allow light and views to run vertically and unobstructed through the whole house.

Large sliding doors and frosted glass panels on upper level floors bring in additional light, and complement the steel stairs, and bamboo floors.
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X