Project

Posted on:

Proiecte design interior case vile moderne

Nobili Interior Design

Shared By

nobiliinteriordesignweaetxdyvaydzcwq, Nobili Design


Project Name

Proiecte design interior case vile moderne

Location

Unirii
040033

Project Status

Built

Year Completed

2016

Size

359 sq. meters

Consultants

  • Building Enclosure/Artwork: Gabriela


Style

Modern

weaetxdyvaydzcwq View all (7) images

Project Description

Realizam concepte personalizate de design interior pentru resedinte private si spatii comerciale. Pornind de la banalul hol si pana la dormitoare, living, baie sau bucatarie, ne vom folosi de un plan atent structurat in care incorporam doar finisaje de cea mai buna calitate, elemente de decor realizate de catre specialistii nostri sau chiar piese de mobilier definite in baza propriilor dumneavoastra idei.
Utilizand planuri cat se poate de ample, avem intotdeauna garantia ca proiectele de design interior case moderne vor fi apreciate atat de catre beneficiari cat si de persoanele care le calca pragul. Complexitatea muncii noastre se datoreaza mentalitatii detinute inca de la lansarea acestei firme de design interior, pana in momentul de fata finalizand cu succes cateva sute de proiecte dedicate amenajarilor interioare si exterioare.
Simtiti nevoia unui specialist in vederea decorarii casei dumneavoastra? Apelati cu incredere la echipa noastra specializata in realizarea si implementarea unor strategii complexe de design interior dedicate oricarui tip de casa.
Puteti citi mai multe articole de design interior case realizate in stil clasic si modern de firma Nobili Interior Design.
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X