Project

Posted on:

Paper Temporary Studio

Shigeru Ban Architects

Shared By

katie_gerfen

Location

Paris

Project Status

Built

Year Completed

2004
View all (2) images

Project Description

From the Architects:

From winning the competition for the new Centre Pompidou in Metz came the permission to build a temporary studio atop tthe 6th floor roof terrace of the existing Centre Pompidou in Paris. This special location enables the architects to properly control the construction of the new building while allowing the museum visitors to have a peek at the design process.

For more information about Shigeru Ban's 2014 Pritzker Prize, please read http://www.architectmagazine.com/architecture/shigeru-ban-architects-wins-the-2014-pritzker-prize_o.aspx
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X