Posted on:

New Erbaa Pinery Social Habitat


Project Status

Concept Proposal

Year Completed



26,587 sq. meters



View all (114) images

Project Description

Designed a structure that is lost in space.Habitat sits on 5 different heights.The richness of space is provided by the courtyard.The terrace with stairs and ramps provide access easily.Open space and public space through different levels are turned into public places without losing its influence in both specialized.
Hotel units in the lower level so that they can directly access the drive that is solved two floor and provided transition down from the hotel courtyard.Access from the lower level, which entered the hotel indoor pool is open. There is an indoor pool in the courtyard down below.
Buildings are not only providing a habitat indoors. At the same time open fields, people with the terraces and courtyards created in the structure and natural level are designed to be usable by all areas.Restaurant, multi-purpose hall and coffee to look at a common courtyard and interior space thanks to the use of outer space, this courtyard are integrated together.
Structure consisting of different seating areas at different level offers a dynamic living space by removing space from a uniform approach.Up and down the court yard is provided with each of the places connected to each other integrated ramp. Using ramps that connect to level to provide access from the pine structure, the structure is provided with pine become part of each other. Contributes to the pine's natural environment with an open field.
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X