Project

Posted on:

Madison Square

Desai/Chia, Benjamin Moore

View all (3) images

Project Description

2008 RADA
Architectural Interiors / Merit

Desai/Chia's build-out of this “cavernous space with no light in the back” introduces both light and logic with permeable partition walls. Vertical wood planks capped by bands of clear glass enclose private rooms and define open living areas. Light filters through the offset boards and the glass bands at night, emphasizing the high ceilings.

Said one smitten juror: “I like the way the wood and glass vibrate back and forth between each other.”
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X