Posted on:

Kitchen in a New English Tudor Residence

Douglas VanderHorn Architects

Shared By



  • Douglas VanderHorn
  • William Malmstedt; Tony Kastor
  • Interior Designer: Nancy Boszhardt

Project Status



Watermark Awards

View all (4) images

Project Description

A new English Tudor style residence designed for a Greenwich, Connecticut family includes this kitchen and its adjoining butler’s pantry. As with the rest of the home's interiors, the design and detailing of the kitchen maintains the Tudor aesthetic with its pointed arches, leaded glass and custom designed range hood. The combination of classic details and contemporary finishes makes this room fit the house while still feeling current and fun. Well laid out, the kitchen features a center island designed to accommodate two cooks, a sink and seating for family and friends. Spacious counters of granite and full-height cabinets provide ample work and storage space. The floor of randomly laid limestone pavers continues the Tudor aesthetic into the butler’s pantry with its stained cabinets, zinc counter and sink, and mosaic tile backsplash.
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X