Project

Posted on:

Design interior living open space

Nobili Interior Design

Shared By

nobilidesign, Nobili Interior Design


Project Name

Design interior living open space

Location

primaverii


6
032023

Project Status

Built

Size

3,660 sq. meters

Construction Cost

$190,000


Certifications and DesignationsView all (2) images

Project Description

Un proiect de design interior living open space este potrivit atat pentru apartamente, cat si pentru case. Acest tip de amenajare ofera numeroase avantaje, precum posibilitatea de a organiza un spatiu confortabil pentru invitati, datorita comunicarii dintre sufragerie si bucatarie. Lipsa unui perete care sa desparta cele doua incaperi naste noi posibilitati de decorare moderne si elegante.
Pentru cei care iubesc contrastele, o modalitate potrivita de a decora un living open-space consta in utilizarea cu atentie a cromaticii, prin opozitia placuta a culorilor. Fie puteti alege un perete vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat restul livingului, fie puteti opta pentru un perete pictat in culori vesele sau un tapet care sa inveseleasca incaperea.
Daca nu doriti o opozitie a culorilor in nuanta peretilor, puteti realiza un contrast frumos cu mobila. Pentru a crea o atmosfera calda si luminoasa, puteti vopsi peretii alb-crem, iar un parchet stratificat intr-o nuanta putin mai inchisa de crem sau bej va arata foarte bine. In ceea ce priveste mobilierul, va recomandam mobila clasica sau mobilier MDF in nuante de maro si bej sau de maro si alb.
Desi suntem atrasi de alegerea unor nuante diferite pentru designul bucatariei si al livingului, este bine sa existe o armonie intre cele doua spatii comunicante. Elementele maro ale mobilierului se vor potrivi de minune cu o masuta de cafea maro in living, o canapea si fotolii intr-o nuanta delicata de crem.
Incaperea va fi suficient de luminoasa datorita culorilor deschise regasite atat in mobilier, cat si in parchet, pereti, fotolii si canapea. In zona de servit masa va sta foarte bine o masa maro cu scaune din lemn maro, a caror tapiterie este de un bej cald.
Pentru o experienta cromatica desavarsita, va recomandam sa alegeti perdele albe cu draperii albastru-marin. Aceasta nuanta se poate regasi si in pernele decorative de pe canapea si fotolii. Efectul vizual va fi, cu siguranta, unul deosebit de placut. Nu trebuie sa lipseasca un candelabru modern si obiectele decorative.
Alaturi de factorul estetic, trebuie sa tineti cont si de rolul practic al spatiului amenajat. Pentru a fi completa, o bucatarie trebuie sa fie echipata cu toate electrocasnicele de care aveti nevoie, precum cu cuptoare, masini de cafea, espresoare, masini de spalat vase, hote si plite.
Daca alegeti electrocasnice incorporabile Smeg, impreuna cu un mobilier de bucatarie de calitate, va creati tot confortul de care aveti nevoie atunci cand doriti sa pregatiti preparatele culinare preferate.
Nu stiti cum sa va decorati livingul open-space, pentru a intruni necesitatile dumneavoastra, fara sa afecteze simtul estetic? Echipa Nobili Interior Design va vine in intampinare cu solutii practice si moderne pentru decorarea propriului living. Astfel, puteti beneficia de servicii profesionale de design, fie ca locuiti in Ploiesti, Brasov, Galati, Constanta, Sibiu, Bucuresti, Cluj sau Pitesti.
Modul cum ne decoram locuinta trebuie sa ne reflecte personalitatea si preferintele. De cele mai multe ori un designer profesionist poate sti exact ceea ce ne dorim si poate veni cu cele mai bune solutii, pentru a ne decora locuinta dupa bunul plac.
Pagina web informatii si proiecte: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential.
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X