Project

Posted on:

Design interior living clasic mobila italiana

Nobili Interior Design

Shared By

nobilidesignweaetxdyvaydzcwq, Nobili Interior Design


Project Name

Design interior living clasic mobila italiana

Location

unirii


10
032130

Project Status

Built

Size

33,600 sq. meters


Certifications and DesignationsRoom or Space

Living Room

View all (2) images

Project Description

Realizarea unui proiect de design interior clasic presupune achizitia de materiale de designer, in special mobilier din lemn Italian, corpuri de iluminat din sticla de boemia, parchet stratificat suedez, electrocasinice incorporabile marca Smeg, perdele si draperii Italia. Asadar, daca va doriti un living extrem de elegant, insa spatiul din apartament nu va permite incorporarea unui mobilier masiv, expertii recomanda corpuri mai putine, dar la fel de impresionante. Pentru a crea acel efect, wow, alegeti o vitrina in stil italian, o sofa de lux tapitata cu matase sau chiar niste perne elegante, iar in locul unei mese de dinning, optati pentru o masuta din lemn masiv. Chiar daca corpurile sunt putine , acestea trebuie sa fie alese din gama de lux. Culorile pot emana si ele un aer distinct pentru aceasta incapere, iar lucratura mobilierului poate fi aparte. Completati cu un covor, un corp de iluminat la fel de maiestous, precum un candelabru din cristale si niste draperii sic.
Pentru dormitor, designerii recomanda un tapet import Italia, unul de tip lavabil. Asadar, peste ani daca va plictisiti de acesta sau doriti o schimbare, il veti putea da cu usurinta jos. Respectand stilul clasic de decor, tapetul poate avea un print colorat in nuante pastel dar elegante. Adaugati un pat masiv cu doua noptiere in completare si un dressing din aceeasi gama de lux. Daca aveti suficient spatiu, designerii sugereaza sa includeti si o toaleta cu o oglinda dantelata deasupra, combinata cu un scaun tapitat cu tinte si matase. Pentru pardoseala din dormitor dar si cea din living, va sfatuim sa o alegeti pe cea de calitate, adica lemn triplu stratificat, marca Kahrs. Nu faceti compromisuri nici atunci cand vine vorba de bucatarie sau baie. Alegeti intotdeauna piese de mobilier italian din gama clasica de lux, in functie de bugetul de care dispuneti, bineinteles. Consultati-va cu expertii si analizati optiunile in cea ce priveste furnizorii, preturile, ofertele etc.
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X