Project

Posted on:

Design interior apartament modern Bucuresti

Nobili Interior Design

weaetxdyvaydzcwq

Shared By

nobilidesign, Nobili Interior Design


Project Name

Design interior apartament modern Bucuresti

Location

Bulevardul UniriiProject Status

Built

Size

160 sq. feet

Construction Cost

$190,000

Consultants

  • Interior Designer: Nechifor Gabriela


Style

Modern

View all (3) images

Project Description

Realizat de curand acest proiect de design interior apartament a fost un real success pentru echipa noastra.
Decorul unui apartament trebuie in primul rand sa reprezinte stilul proprietarului. Indiferent daca acesta opteaza pentru un stil clasic, neoclasic, rustic sau modern, o firma specializata ii poate usura munca in cea ce priveste un astfel de proiect. Chiar daca tu stii cel mai bine ce iti doresti, nu este usor sa pui in practica aceste viziuni, deoarece iti lipsesc anumite abilitati. Cei de la Nobili Interior Design insa iti vin in ajutor cu idei personalizate, sugestii si sfaturi utile care se bazeaza pe nevoile personale.
Atunci cand iti doresti un apartament modern sau unul in stil minimalist, expertii se axeaza pe crearea unei stari de spirit, mai mult decat doar pe un simplu decor. Cand vorbim de un design interior modern
, totul se reduce la strictul necesar si se pune accent pe functionalitate mai presus de orice. Aceste stil caracterizeaza cel mai bine un cuplu de tineri activi, oameni de cariera si fire libertine. Daca te regasesti in aceasta descriere, iti recomandam un astfel de decor pentru apartamentul tau central din Bucuresti.
Culorile neutre atat pentru pereti cat si pentru mobilier sunt cele mai populare alegeri. Bineinteles, daca nu esti de acord cu acest factor, designerii pot introduce si culori pastel sau tonuri mai calde pentru un plus de efect. Indiferent ca iti reamenajezi livingul, baia sau dormitorul din apartament, designerii de la Nobili Interior Design iti vor crea spatii de odihna si comfort.
De pilda, dormitorul dintr-un apartament modern trebuie sa fie o incapere extrem de luminoasa si functionala. Echipa de la Nobili Interior Design recomanda pentru aceasta incapere, un pat cu rama din mdf lucioasa, iar ca si noptiere, puteti opta pentru cuburi sau alte forme geometrice interesante. Corpurile de iluminat trebuie sa fie futuriste, cu un suport din metal ( lustre, veioze, plafoniere) etc. Ca si ornamente, alegeti piese putine dar originale ( rame foto, tablouri, statuette etc). Va puteti chiar orienta spre un covor cu forme geometrice, rafturi suspendate din sticla, jaluzele din bambus de pilda etc. Se pune accent atat pe forme inedite dar si pe materiale atipice, insa de calitate.
Pentru un living modern, expertii in design interior propun un mobilier deschis la culoare din mdf, intotdeauna cu acea textura lucioasa si insertii fie din metal, fie din sticla. Finisajului acestor corpuri este aparte si va reda foarte fidel stilul modern pe care va axati.
Acelasi stil il puteti alege si pentru bucataria din apartament, aici in schimb puteti introduce elemente de roca naturala pentru masa din bucatarie sau pentru pardoseala. Daca optati pentru un mobilier din mdf, puteti alege chiar electrocasnicele din gama Smeg-Franke, care vor putea fi incorporate cu usurinta in piesele de mobilier. O metoda simpla dar practica pentru a va oferi comfort si functionalitate.
Evitati sa alegeti scaune cu un design foarte complex al spatarului, mergeti pe cele inalte din inox sau alte metale. Totul tine de jocul culorilor si formelor atunci cand decorati un apartament modern in Bucuresti. Bazati-va pe ideile designerilor si aveti incredere in rezultatul final. Aveti incredere in Nobili Interior Design!
Pagina web proiecte si informatii : http://www.nobili-interior-design.ro .
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X