Posted on:


b Studio Architecture

View all (5) images

Project Description

A corner lot with its best views across the street, this home looks to strike a balance between privacy and openness. A private pool court is central to the home, with all of the public space opening onto the deck. Large vertical shutters create privacy, shade, and can pivot to protect the glazed walls from storms. A guest apartment or office with a green roof sits atop the garage, enclosing the courtyard and focusing the view. A pronounced stair tower rises to the main roof that can accommodate a mixture of lounge space and green planted roof, with exceptional views to the horizon. It's a space for living, working, and entertaining...
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X