Posted on:

Condo Kitchen

Tier1 Group, LLC

Shared By


Project Status



350 sq. feet


Watermark Awards

View all (9) images

Project Description

Our goal was to create a modern space for our clients to reflect their lifestyle. Because the space is long, we took advantage of the flow between rooms and connected themes and usability with little modification to the existing layout. This new layout included neutral colors, straight lines, taking advantage of the length and not running away or hiding from it. You get the sense one room flows to another allowing for social events and entertaining, but also defining living spaces for the clients to feel at home. We deserve the award for maintaining the integrity of the layout while creating living spaces within.
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X