Posted on:

Coastal Modern Residence

DWY Landscape Architects



Project Status


Year Completed



14,000 sq. feet

Construction Cost

View all (13) images

Project Description

The goal of DWY was not only satisfy the many program requirements as an extension of the architecture while highlighting the natural site but, moreover, to do so in a dramatic fashion. The entrance connects the property across a private road while natural Callida stone articulates the open board fenestration of the home’s exterior. Unique features of the design include use of epiphytes, acrylic windows in the bottom of the pool and a 6,000-gallon cistern.
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X