Project

Posted on:

Amenajare apartament in Bucuresti

Nobili Interior Design

Shared By

nobilidesign, Nobili Interior Design


Project Name

Amenajare apartament in Bucuresti

Location

unirii


9
021340

Year Completed

2015

Size

145 sq. meters


View all (4) images

Project Description

Pentru ca majoritatea apartamentelor din Bucuresti nu sunt extrem de spatioase, este recomandat sa se mearga pe un design interior simplist dar care in acelasi timp sa impresioneze prin orginalitate si eleganta. Culorile luminoase, mobila cat mai simplu reprezentata, draperiile care sa permita trecerea luminii, obiecetele decorative originale reprezinta doar cateva dintre caracteristicile care ar trebui sa defineasca un proiect de design interior casa in Bucuresti. Un astfel de design ofera multa spatiozitate si luminozitate, caracteristici de care orice locuinta are nevoie.
De asemenea, Bucurestiul este un oras alert, cu multe provocari carora trebuie sa le faci cu brio fata. Astfel designul de interior ales pentru casa ta trebuie sa fie cat se poate de practic. Adica bucatarie trebuie sa fie spatioasa si usor de “utilizat”, livingul usor de curatat si gata mereu de oaspeti iar dormitorul cat mai reconfortant.
Daca simplitatea reprezinta una dintre caracteristicile unui astfel de design aceasta nu este similara cu monotonia. Astfel se va pune acccent pe un joc de culoare si contrast care sa bucure privirea si nu sa oboseasca privirea. Totodata ingeniozitatea vine prin obiectele decorative speciale sub forma de vaze de flori, suporturi pentru lumanari, rama foto sau surse de lumina care impresioneaza prin marime, culoare si forma. De asemenea, jocul de culoare despre care aminteam, nu trebuie sa includa mai mult de 3 culori care se completeaza si bucura orice privire.
Pentru ca locuinta noasta sa fie cu adevarat un loc ideal in care sa ne odihnim nu doar trupul ci si mintea si sufletul, este indicat sa apelam la serviciile unui designer profesionist. Acesta ne va transforma orice vis intr-o realitate plina de stil, eleganta si rafinament.
Poate fi Bucurestiul considerat un oras prea aglomerat si zgomotos insa are farmecul lui. Povestea acestui oras este una care n-a mai fost spusa de mult si care zace prin colturi de strada. Aceasta povestea poate fi dusa mai departe de fiecare locuitor care alege sa-si transforme casa intr-un loc in care orice persoana care-ti trece pragul sa se simta cu adevarat binevenit, intr-un loc plin de persoanlitate, caldura dar si eleganta si bun gust. Intr-un loc care sa te faca sa simti “acasa”.
Pagina web informatii proiecte http://www.nobili-interior-design.ro/servicii .
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X