Project

Posted on:

Alexander Wang Sogo in collaboration with Alexander Wang

Christian Lahoude Studio



Project Name

Alexander Wang Sogo in collaboration with Alexander Wang

Project Status

Built

Year Completed

2014

Client/Owner

Alexander Wang


Room or Space

Other

Style

Modern

View all (7) images

Project Description

A 720sqft. shop-in-shop in the Sogo shopping center of Hong Kong that utilizes the Alexander Wang concept developed by Christian Lahoude Studio in collaboration with Mr. Wang. The store, which launched in September 2014, implements a floating shelving unit, duratrans displays, minimalist furniture, terrazzo, white Italian Carrera, black Nero Marquina marble, and polished bronze metal. The contrasting black and white is complemented with a balance of transparency and opacity.
Advertisement
Add A Project
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. Upload

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X