watership down under

Gossamer walls thinly veil the protected courtyard just beyond the house’s colorful living area.

Cutaway light boxes, including the pale blue storage shelves in the living room (opposite, top) and the recessed clerestories in the bath (opposite, bottom), glow with natural and artificial illumination. Boyle used these “elements of extended spatial perception” to add depth and texture to the open spaces.

Cutaway light boxes, including the pale blue storage shelves in the living room (opposite, top) and the recessed clerestories in the bath (opposite, bottom), glow with natural and artificial illumination. Boyle used these “elements of extended spatial perception” to add depth and texture to the open spaces.

Touches of color both inside and out help temper the bright Aussie sun and inject a bit of whimsy to this sleek renovation.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X