north beach malt house, san francisco

Formerly a brewery, this structure was reused for a condo project. The brewery’s roasting drums were converted into exterior light fixtures, while one of the two remaining grain silos is now part of a plume that carries water to a fountain.

The architects used steel and aluminum window openings in context with the vintage character of the original building.

The architects reused the second grain silo as a courtyard entry and used steel and aluminum window openings in context with the vintage character of the original building.

The architects reused the second grain silo as a courtyard entry and used steel and aluminum window openings in context with the vintage character of the original building.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines

before posting

Close X