mankins-camp residence, san francisco

Interior walls were eliminated and storage areas were recessed into the walls so that views from all living spaces would remain unobstructed and open.

The street-level entry was pared down and simplified, both inside and out, in order to emphasize its angular architecture.

The stair down to the lower level was also reorganized so that skyline views could be seen from the front door.

The street-level entry was pared down and simplified, both inside and out, in order to emphasize its angular architecture.

The stair down to the lower level was also reorganized so that skyline views could be seen from the front door.

weaetxdyvaydzcwq

upper level before

upper level after

lower level before

lower level after

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X