Hancock Mixed-Use

The project occupies a corner lot, with wood-screened flats and ground-floor retail on the Santa Monica Boulevard side.

A glass and concrete entryway marks the transition from the flats/retail portion to the townhouses and studios on Hancock Avenue.

Each unit receives cross-ventilation and generous natural light.

The top level of residential parking contains a landscaped plaza that also holds a raised swimming pool area. Other public and residential parking is located underground, as well as over and behind the housing units.

Vertical swaths of white corrugated metal help distinguish the townhouses from the flats, which feature horizontal wood screens that slide for privacy and sun control.

A view of the top level of residential parking, facing the townhomes.

A view of the swimming pool.

The floor plans for the project.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X