drs. julian and raye richardson apartments, san francisco

The building provides a fresh face to the neighborhood with metal, stucco, and wood.

The building's first ground floor plan.

The building features West- and South-facing sunshades that also add architectural interest.

Transparent planes bring light, depth, security, and visual connection to the common spaces.

The ground-floor common area opens to the courtyard and features work by Bay Area artists.

Palm trees, permeable paving, reclaimed cypress benches line the courtyard.

The straightforward units exceed ADA requirements.

Rooftop garden planters allow residents to grow their own food.

A medical suite provides on-site care and counseling.

The green roof adds greenery and provides stormwater management.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X