blue heaven

Painted, vertically applied fiber-cement siding accentuates trim geometric forms. A recycled-stoneclad fireplace warms the sunroom as well as the double-height family room.

A nearly invisible array of photovoltaic panels occupies the roof of the home’s dark-blue half.

The glass hyphen linking the twin building components creates an interior core of natural light.

The house gracefully addresses its site with an entry bridge over uneven topography.

A child-friendly staircase turns into an openriser conductor of light.

Outside, a rainwater cistern nestles discreetly into the landscaping.

The house gracefully addresses its site with an entry bridge over uneven topography.

A gleaming quartz-surface counter reflects overhead light in the kitchen.

Outside, a quirky bump-out holds an all-purpose space Heather McKinney, AIA, calls the "messy room."

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X